Tynset kommune

Lærerstilling Fåset skole og barnehage - inntil 100 % fast stilling

Tynset kommune satser på utdanning - i grunnskolen og i voksenopplæring for innvandrere. Kommunen er kjent for gode oppvekstsvilkår. Vi er inne i en aktiv skoleutviklingsperiode der økt læringsutbytte, mer praktisk opplæring, fagfornyelsen og kompetanseutvikling er fokusområder. Nye satsingsområder vil være livsmestring og psykisk helse der vi sammen med andre sektorer har et tett samarbeid i «laget rundt barnet» med utgangspunkt i kompetanseløftet og oppvekstreformen.

Fåset skole og barnehage er et oppvekstsenter 8 kilometer fra Tynset sentrum. Skolen er fådelt hvor 1.-3., 4.-5. og 6.-7. trinn er organisert sammen. Inneværende skoleår har vi 38 elever ved skolen. Skolen har et stort og godt tilrettelagt uteområde. Vår visjon er: Sammen skape framtidstro. Våre satsningsområder er fagfornyelsen fra et fådeltperspektiv, nærmiljøskole, aldersblanding og sosial kompetanse. Fåset skole og barnehage har ansatte med stor arbeidslyst og godt humør. Barnehage og skole er tett knyttet sammen og har en felles pedagogisk plattform.

Vi har ledig inntil 100 % fast lærerstilling med tiltredelse 01.08.2024. Vi søker deg som har godkjent lærerutdanning, ett eller flere basisfag og bred fagkompetanse.

Vi søker medarbeidere med gode samarbeidsevner, positivt og inkluderende elevsyn, pålitelighet, fleksibilitet, lojalitet og god arbeidskapasitet.

Personlig egnethet og vil bli vektlagt.

Dersom det dukker opp flere lignende stillinger i løpet av våren/sommeren, vil vi kunne benytte oss av samme søkerliste så lenge det er kvalifiserte søkere på lista.

Ved tilsetting kreves politiattest, ikke datert eldre enn 3 måneder.

Lønn i henhold til Hovedtariffavtalens bestemmelser. Tilsettingen skjer i henhold til lov og avtaler som gjelder for Tynset kommune.

 

Dersom søker ønsker å reservere seg fra offentlig søkerliste,  dette begrunnes. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort, selv om søker har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkeren varsles dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Vi ønsker ikke kontakt med annonseselgere/rekrutteringsbyråer.

NB! Søkere må aldri oppgi BankID-informasjon i søknadsprosessen! Dersom du blir spurt om dette, er det et svindelforsøk.

Del på:

Referansenummer:

24/1226

Fylke:

  • Innlandet

Søknadsfrist:

12.05.2024

Adresse:

Torvgata 1 2500 Tynset

Kart: